Over ons

Veel mensen ontwikkelen een gehechtheid aan bepaalde bezittingen in hun leven. De basis van deze bijlage draait normaal gesproken om de voordelen van deze materialen. Bij gehechtheid aan bepaalde eigendommen gaat het om zaken als auto’s, speelgoed, schoenen of kleding. Voor zulke individuen zijn deze dingen als hun perfecte metgezellen. Als u gezelschap zou beoordelen op basis van voordelen, dan zou een fiets uw perfecte metgezel moeten zijn.

U zult het misschien nooit beseffen, maar u kunt lichamelijk fit blijven door te fietsen. Wat het een geweldige metgezel maakt, is dat de oefening leuk is in vergelijking met andere routines. Fietsen besparen u ook het gedoe van een rigoureus dieet voor gewichtsverlies. Als u worstelt met gewichtsproblemen, kunt u met de fiets gemakkelijk calorie├źn verbranden. Met een snelheid van 10 mph kun je elk uur bijna 530 calorie├źn kwijtraken.
Ben je een milieubewust persoon, dan hebben jij en een fiets iets gemeen. Fietsen zijn verstoken van gevaarlijke emissies, zoals het geval is bij auto’s. Het is uw rij-energie die dit vaartuig aandrijft. Brandstoffen die gewoonlijk schadelijke componenten zoals koolmonoxide en cyanide bevatten, zijn niet nodig. Deze verontreinigingen veroorzaken schade aan de atmosfeer en verstoren de lucht die we inademen.