Fietsen zonder grenzen

Fietsen zonder grenzen

Fietsen is een geweldige manier om de wereld te verkennen, maar soms kunnen beperkingen zoals verminderde accucapaciteit je avontuurlijke plannen in de war schoppen. Gelukkig is er een oplossing die je in staat stelt om letterlijk en figuurlijk zonder grenzen te fietsen, namelijk fietsaccu revisie.

Fietsen zonder beperkingen

De vrijheid van elektrisch fietsen

Elektrische fietsen hebben de manier waarop we fietsen getransformeerd. Ze bieden extra vermogen om heuvels op te gaan en langere afstanden af te leggen, waardoor fietsen toegankelijker wordt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Maar na verloop van tijd kan de accu van je elektrische fiets zijn capaciteit verliezen, waardoor je beperkt wordt in je reizen.

Fietsaccu revisie

Fietsaccu revisie is de oplossing om je elektrische fiets weer tot leven te brengen. Het proces omvat het vervangen van versleten cellen in de accu, waardoor deze weer op volle capaciteit kan werken. Hierdoor kun je langer en verder fietsen zonder je zorgen te maken over beperkingen.

Hulp bij jouw fiets vrijheid

Ervaring en expertise

Accureviseren.nl heeft jarenlange ervaring in het reviseren van fietsaccu's. Hun team van experts begrijpt de complexiteit van verschillende merken en modellen en kan snel en efficiënt revisies uitvoeren. Ze gebruiken hoogwaardige cellen om de prestaties van je accu te verbeteren.

Betaalbaar en duurzaam

Een nieuw accupakket voor je elektrische fiets kan behoorlijk prijzig zijn, maar fietsaccu revisie is een kosteneffectief alternatief. Het verlengt de levensduur van je bestaande accu en is milieuvriendelijker omdat het verspilling van materialen voorkomt. Dit maakt het tot een duurzame keuze voor zowel jou als het milieu.

Fietsen naar nieuwe horizonten

Grenzeloze avonturen

Dankzij fietsaccu revisie kun je je fietsavonturen uitbreiden naar nieuwe horizonten. Of je nu van lange tochten door de natuur houdt of gewoon de stad wilt verkennen, een gereviseerde accu geeft je de vrijheid om te gaan waar je wilt.

Een investering in fietsplezier

Fietsen is niet alleen een vorm van transport; het is ook een manier om te ontspannen, te genieten van de natuur en nieuwe plaatsen te ontdekken. Door je accu nieuw leven in te blazen is het een investering in je fietsplezier en opent de deur naar onbegrensde mogelijkheden.

In conclusie, fietsen zonder grenzen wordt werkelijkheid met het reviseren van je fietsaccu. Het herstellen van de capaciteit van je accu stelt je in staat om langer en verder te fietsen, ongeacht je bestemming. Het is een betaalbare, duurzame en milieuvriendelijke optie die je fietservaring naar nieuwe hoogten tilt. Ontdek de wereld op je elektrische fiets zonder beperkingen en omarm de vrijheid van grenzeloze avonturen.

 

De veldritten zijn spannender dan ooit!

De veldritten zijn spannender dan ooit!

De veldritkalender van 2023 zal een van de meest spanningvolle en memorabele zijn in de geschiedenis van de veldrit. Mathieu van der Poel, de Nederlandse veldritkampioen, is de grote favoriet om de kroon te claimen.

 

Van der Poel is een veldritfenomeen. Hij is al sinds 2015 een van de meest dominante krachten in het veldritcircuit en heeft sindsdien vele nationale titels veroverd. In 2021 begon hij zijn internationale veldritcarrière met een overweldigende overwinning in de wereldkampioenschappen. Met zijn status als een van de meest gevreesde veldritters ter wereld, is het niet verwonderlijk dat Van der Poel de favoriet is voor de kalender van 2023.

 

Het veldritseizoen van 2023 zal een van de meest spannende ooit zijn. Er zullen veel grote namen aanwezig zijn, waaronder ook Van der Poel. De kalender bevat een verscheidenheid aan verschillende veldritlocaties, waaronder de populaire veldritwedstrijden van de Wereldbeker, de Wereldkampioenschappen en de Koninginneclassementwedstrijd.

 

De wereldbekerwedstrijden zijn een van de meest prestigieuze evenementen in de veldritwereld. Deze wedstrijden worden gehouden in verschillende landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Frankrijk. Dit jaar zal de wereldbeker voor het eerst ook een stop in de Verenigde Staten hebben. De wereldbekerwedstrijden zijn een grote kans voor veldritters om hun vaardigheden te testen tegen de beste in de wereld.

 

De Wereldkampioenschappen worden gehouden in het midden van het seizoen. De locatie van deze wedstrijd kan variëren van jaar tot jaar maar wordt altijd gehouden op een zeer technisch parcours. Deze wedstrijd is een uitstekende kans voor veldritters om hun kans te wagen tegen de grootste namen in de veldritwereld.

 

De Koninginneclassementwedstrijd is de meest prestigieuze veldritwedstrijd van de kalender. Deze wedstrijd wordt gehouden op een technisch en uitdagend parcours, waar veldritters zichzelf kunnen bewijzen tegen hun concurrenten. Deze wedstrijd is een uitstekende kans voor veldritters om hun vaardigheden te tonen en te strijden voor de titel van Koninginne van de Veldrit.

 

Van der Poel is de grote favoriet voor de veldritkalender van 2023. Hij heeft al veel nationale titels gewonnen en is een van de meest gevreesde veldritters ter wereld. Met zijn sterke prestaties op de wereldbekerwedstrijden en de wereldkampioenschappen, is het niet verwonderlijk dat hij de favoriet is.

 

Het veldritseizoen van 2023 belooft een van de meest spannende ooit te worden. Er zullen veel grote namen aanwezig zijn om de titel van Koninginne van de Veldrit te veroveren. Met Mathieu van der Poel als de grote favoriet, zal het veldritseizoen van 2023 een van de meest memorabele zijn in de geschiedenis van de veldrit.

Hier moet je opletten bij het kopen van een binnenband voor je mountainbike

Hier moet je opletten bij het kopen van een binnenband voor je mountainbike

Mountainbiken, een sport die steeds populairder aan het worden is. Vooral na de Corona Tijd zijn mensen niet meer van hun mountainbike af te slaan. Mensen hebben ervaren hoe het is om weer buiten te gaan sporten in plaats van binnen en kunnen niet meer stoppen. Mountainbikes werden massaal ingeslagen en uitgeprobeerd. Maar let wel op, voordat je een mountainbike wil gaan kopen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de binnenband mountainbike. Het is namelijk belangrijk dat de banden van een mountainbike goed in orde zijn, dus waar moet je dan op letten bij een binnenband?

Kies de juiste maat voor je binnenband

De binnenband is noodzakelijk voor een mountainbike, omdat deze in de buitenband mountainbike moet. Als je op zoek gaat naar een binnenband van je mountainbike is het ten eerste belangrijk dat je kijkt welke afmetingen jou buitenband heeft. Je hebt namelijk niks aan een binnenband die te groot of te klein is voor de buitenband. Dus check goed welke afmetingen je nodig hebt, zodat jouw binnenband straks perfect in de buitenband van de mountainbike past. De maat van de binnenband kun je aflezen van de buitenband of de oude binnenband die vervangen moet worden.

Koop op ervaring en niet op prijs

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je binnenband van goede kwaliteit is. Je hebt er namelijk niks aan dat je continu naast de weg staat, omdat je binnenband lek is. Dus ga niet meteen voor de goedkoopste, deze hebben namelijk niet gegarandeerd een goede kwaliteit. De duurste zegt ook niks over de band. Hij kan dan nog wel duur zijn, de prijs zegt niks over de band. Koop een band waar mensen goede ervaringen mee hebben. Dit kan dan alsnog een goedkope of dure band zijn, maar je weet dan zeker dat het ook een goede band is, omdat andere mensen er al gebruik van maken!

TIP: Accureviseren? Dan bent u bij accureviseren.nl aan de juiste adres!

Vooruitkijken:Tour de France 2023

Vooruitkijken:Tour de France 2023

De Tour de France 2023 is nog ver weg, maar de verwachtingen zijn al hoog. Deze editie van de Tour de France belooft er een te worden die de geschiedenisboeken in zal gaan als een van de meest spannende en spectaculaire.

De eerste etappe van de Tour de France 2023 zal plaatsvinden in het Franse departement Somme. Deze etappe zal de deelnemers door de rustige, heuvelachtige streek leiden en zal de start vormen van een zeer uitdagende drie weken. De volgende etappe zal plaatsvinden in het departement Nord, waar de deelnemers een pittige klim zullen moeten overwinnen. Deze etappe zal de deelnemers voorbereiden op de tweede helft van de Tour, waarin het tempo hoger zal worden.

De derde etappe van de Tour de France 2023 zal plaatsvinden in het departement Haute-Savoie. Deze etappe, die bekend staat als de ‘Grande Montée’, zal de deelnemers de meest uitdagende klim van de Tour laten beklimmen. De top van de berg ligt op een hoogte van meer dan 2200 meter. De etappe zal een uitdaging zijn voor iedereen die meedoet aan de Tour, maar het is ook een kans voor de deelnemers om hun conditie te testen.

De vierde etappe van de Tour de France 2023 zal plaatsvinden in het departement Pyrénées-Orientales. Deze etappe zal de deelnemers langs een prachtig landschap leiden, waarbij ze de kans krijgen om een korte klim te maken. Deze etappe zal vooral uitdagend zijn voor de sprinters, die de kans krijgen om de finish te halen voor de anderen.

De laatste etappe van de Tour de France 2023 zal plaatsvinden in het departement Alpes-Maritimes. Deze etappe zal de deelnemers een kans geven om te laten zien wat ze hebben geleerd in de vorige etappes. De etappe zal de deelnemers de meest uitdagende klim van de Tour laten beklimmen, wat zal leiden tot een zeer spectaculair einde.

De Tour de France 2023 belooft een zeer spannende editie te worden. De deelnemers zullen worden uitgedaagd door de verschillende etappes, waardoor ze zichzelf zullen moeten bewijzen om de Tour te kunnen winnen. Het zal interessant zijn om te zien wie er als winnaar uit de bus komt, en hoe ze dat gaan doen. De Tour de France 2023 belooft een Tour te worden die de geschiedenisboeken in zal gaan als een van de meest spannende en spectaculaire.

Voor de Belgische wielerfans onder ons. Hou Wout van Aert in de gaten. Deze ervaren wielrenner is wat ons betreft een van de favorieten.

Met deze 4 tips koop je de beste wandelschoenen!

Met deze 4 tips koop je de beste wandelschoenen!

Ben je van plan om nieuwe wandelschoenen te kopen en weet je niet precies waar je op moet letten? Er zijn een paar essentiële stappen die belangrijk zijn bij het kopen van schoenen die je zeker niet moet overslaan. Hiermee voorkom je blaren en blessures en zorg e ervoor dat je nog jaren plezier hebt van je wandelschoenen! In deze blog geven we je een aantal tips zodat jij de perfecte wandelschoen kiest die bij jou past.  

De juiste maat is het halve werk 

Uiteraard wil je de juiste maat voor je wandelschoen. Hiervoor is het verstandig om je voeten te laten opmeten. Alleen op deze manier kom je erachter welke maat perfect bij jou past. Een verkeerde maat wandelschoen kopen is de meest gemakte fout. Als je de schoenen gaat passen is het verstandig om daarbij de juiste sokken aan te trekken. Dit kan een enorm verschil geven aan het gevoel hoe de schoen past. 

Voor elk doel een ander type schoen 

Er bestaat niet 1 soort wandelschoen. Bedenk vooraf goed welk type schoen het best bij jou past en waarvoor je de wandelschoenen gaat gebruiken. Ga je bijvoorbeeld een berg beklimmen of gebruik je de schoen alleen voor korte wandeling. Voor de ene activiteit wil je misschien wel meer steun en ga je voor hoge wandelschoen terwijl je voor een wandeling met korte wandelschoenen wel uit de voeten kunt. Heb je een oude wandelschoen die je goed beviel? Neem deze mee naar de winkel. Op deze manier weet de winkelier ook welk type schoen het beste bij je past.  

Goedkoop is vaak duurkoop 

Het is verleidelijk om niet de duurste schoen te kopen maar juist een die wat goedkoper is. Duurdere schoenen zijn niet per definitie beter maar zijn vaak wel gemaakt van kwalitatief beter materiaal. Onze tip is dan ook om geen geld te besparen op een wandelschoen. Een goede wandelschoen heb je jarenlang plezier van en daarom mag dat ook wat kosten.  

Voorkom blaren door de schoenen goed in te lopen 

Na aankoop is het belangrijk om de schoenen goed in te lopen loopt er thuis een aantal uur op. Mocht je er dan achter komen dat ze toch niet helemaal lekker zitten kun je in de meeste gevallen te schoenen ruilen. Dat is beter dan dat je al op je vakantiebestemming in je campingstoel zit met de blaren op de voeten. 

Drie populaire elektrische vervoersmiddelen voor jongeren

Drie populaire elektrische vervoersmiddelen voor jongeren

Waar bij volwassen mensen elektrische auto’s en elektrische fietsen de laatste jaren steeds populairder geworden zijn, zie je dat jongeren ook steeds vaker gebruik maken van elektrische vervoersmiddelen. Zo zijn elektrische fietsen niet alleen meer voor ouderen, maar fietsen ook steeds meer jongeren hierop. Naast elektrische fietsen zijn er nog andere populaire elektrische aangedreven vervoersmiddelen onder jongeren. In deze blog lichten we drie populaire elektrische vervoersmiddelen voor jongeren uit. 

Elektrische mountainbike 

Waar de normale elektrische fiets veel gebruikt wordt door ouderen, is de elektrische mountainbike enorm populair onder jongeren. De elektrische mountainbike is stoer en sportief. Met een elektrische mountainbike fietsen ze zonder al te veel hoeven inspannen lange afstanden door veelal ruig terrein. Doordat fietsen op een elektrische mountainbike veel minder energie kost, worden er snel grote rondes afgelegd. 

Elektrische fatbike 

Jongeren willen vaak net even wat anders dan het gangbare. De elektrische fatbike is zoiets. De elektrische fatbike is een elektrische fiets met een frame wat lijkt op een brommer, met dikke banden. De trapondersteuning zorgt ervoor dat fietsen op deze fiets niet zwaar is en je op een relaxte, ontspannen manier je voortbeweegt. Wil jij ook een elektrische fatbike kopen? Eén ding is zeker, met een elektrische fatbike krijg je hoe dan ook de nodige aandacht van het overige verkeer. 

Elektrische step 

Officieel is de elektrische step niet toegestaan op de openbare weg, maar dat maakt hem niet minder populair. Je kan tegenwoordig op veel verschillende plekken een e step kopen. Steeds meer jongeren, maar ook volwassenen maken gebruik van een e step. Zonder dat het energie kost, leg je met een gangetje van 20 tot 25 kilometer per uur afstanden tot wel 40 kilometer af. E steps zijn ook ideaal voor forenzen die niet met de auto de binnenstad in kunnen komen. ZE parkeren de auto aan de rand van de stad en leggen de laatste stuk per step af.  

Sporten met een personal trainer

Sporten met een personal trainer

Sporten is gezond en niet altijd weet je of je het op de juiste manier doet. Het lijkt alsof het niet voor je is weggelegd want je behaalt je doelen niet. Je zou dan kunnen denken aan een personal trainer tijdens het sporten. Er wordt dan speciaal een programma gemaakt die afgestemd wordt op jouw behoeften. De hulp van een personal trainer kan dan van pas komen wanneer je moeite hebt goede resultaten te behalen.

Wat is een personal trainer?

Een personal trainer zorgt ervoor dat je efficiënt kunt sporten. De personal trainer maakt samen met jou een programma zodat jij goede resultaten bereikt. Een personal trainer heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. De personal trainer werkt met jou 1 op 1, je wordt goed begeleid tijdens je trainingsprogramma.

Waar vind je een goede personal trainer?

Bij fitgrid.nl hebben ze professionele personal trainers die alles weten over sport en het lichaam. Personal Trainingen van Fitgrid worden effectief gegeven zodat jij aan je doelen kunt werken. Er wordt gewerkt aan technieken. De trainingen worden gedaan 1 op 1 zodat alle aandacht naar jou gaat tijdens jouw trainingsschema.

Welke Personal trainingen van Fitgrid worden gedaan?

Word je geholpen met personal trainingen van Fitgrid dan begeleid de personal trainer je op de gebieden beweging, voeding en mental coaching. Bij fitgrid.nl kun je alles te weten komen over de mogelijkheden. De personal trainingen van Fitgrid kunnen indoor of outdoor worden uitgevoerd.

Is personal training iets voor jou?

Heb je het gevoel dat je niet goed sport en dat je jouw doelen niet behaald dan kan een personal trainer je helpen. Belangrijk is wel dat je er vol wilt voor gaan. Wil je sterker worden of gespierder en het lukt maar niet om dat doel te halen dan kan de personal trainer je hiermee helpen. Een reden waarbij je ook hulp kunt krijgen is als je bezig bent met afvallen en het lukt niet.

Het is dan mogelijk met hulp van een goede coach zoals een personal trainer te gaan afvallen. Jouw trainingsschema wordt daarop aangepast. Een personal trainer kan dus zeker voor jou goed zijn. Een personal trainer kan voor verschillende trainingsvormen een goed programma maken zodat jij op de juiste manier kunt sporten en je doelen behaalt.

Waarom trainen bij fitgrid.nl?

Zoek je een goede training dan kun je deze krijgen bij fitgrid. Heb je een personal trainer nodig bij je training dan zal die eerst kijken wat je nodig hebt. Op deze manier kan die jouw programma maken die voor jou goed is. Bij fitgrid.nl kun je allerlei informatie vinden over de personal trainers en de trainingen. Alle trainingsprogramma’s worden zo gemaakt dat die passen bij jou als persoon.

Elke training kan verschillen want je sportprogramma wordt erdoor anders. Wil je afvallen en vet verliezen dan vraagt dat om een training maar ook een programma die aansluit over voeding. Dat moet in balans zijn en dan zul je jou doelen behalen. Iemand die sterker wil worden of gespierder heeft weer een ander soort training nodig. Een personal trainer van fitgrid.nl kan je hier goed mee begeleiden. Heb je alleen een personal trainer nodig voor een specifieke sport dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Sporten op een gezonde manier is belangrijk.

Hoe lang gaat een fietsaccu mee?

Hoe lang gaat een fietsaccu mee?

Wanneer je een nieuwe fietsaccu hebt aangeschaft kun je gemiddeld zo’n 5 tot 6 jaar genieten van je fietsaccu. Dit is echter wel afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de frequentie van het gebruik, de manier van opladen en natuurlijk hoe je de fietsaccu onderhoudt. In dit artikel gaan wij je uitleggen hoe jij nog lang kunt genieten van je nieuwe fietsaccu. Let wel op, in de loop der jaren zal je fietsaccu nu eenmaal kracht en vermogen verliezen. Fietsaccu’s, ongeacht welk merk, hebben helaas niet het eeuwige leven en zullen dus langzaamaan afgeschreven worden. Zo gaan ook bijvoorbeeld de krachtige Bosch fietsaccu’s niet voor altijd mee. Meer weten over hoe je een fietsaccu moet onderhouden en opladen? Lees dan mee!

Onderhoud en gebruik is erg belangrijk

Op fietsaccu’s wordt vaak twee jaar garantie gegeven. Je nieuwe fietsaccu moet het dan in ieder geval deze twee jaar sowieso vol kunnen houden. Bij goed onderhoud en gebruik is het echter mogelijk om tot wel 6 jaar gebruik te kunnen maken van je accu. Natuurlijk is de levensduur van je fietsaccu niet verder te verlengen dan deze 5 tot 6 jaar, maar je kunt het verouderingsproces wel vertragen. Hierbij is onderhoud en goed gebruik enorm belangrijk. Als het goed is krijg je altijd een handleiding mee bij het aanschaffen van een fietsaccu. Lees deze vooraf even goed door. Zo weet je precies hoe je de accu moet gebruiken, opladen en nog veel meer belangrijke informatie.

Levensduur verlengen doe je zo

Wil je de levensduur van jouw fietsaccu verlengen? Maak dan gebruik van de volgende onderstaande tips:

 1. Laad je e-bike accu minimaal één keer per maand op, ook als je niet fietst
 2. Voorkom extreme temperaturen
 3. Door je fietsaccu tot ongeveer 95% op te laden kun je de levensduur iets verlengen. Zo put je de cellen van de batterij namelijk niet uit
 4. Zet de versnelling van je e-bike niet te hoog als je langzaam trapt
 5. Probeer altijd weg te fietsen zonder trapondersteuning, en zet het pas aan als je daadwerkelijk aan het fietsen bent

Een fietsaccu kopen?

Twijfel je nog over welke fietsaccu je wilt kopen? Het kan inderdaad een lastige keuze zijn, juist door het ruime aanbod. Een nieuwe fietsaccu kopen doe je bij Jouwfietsaccu.nl. Neem nu een kijkje op de website en laat je verassen door de scherpe prijzen!

Roeitrainer vs crosstrainer, welke kiezen?

Roeitrainer vs crosstrainer, welke kiezen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw fitnessapparaat voor thuis, dan wil je natuurlijk ook meteen dat je een goede keuze maakt. In tegenstelling tot een sportschool heb je niet genoeg ruimte in huis voor 100 apparaten. Als je er dus één wilt kiezen, wil je een fitnessapparaat hebben wat binnen je budget valt en ook nog eens efficiënt kan meewerken aan je sportdoelen. In dit artikel behandelen wij de roeitrainer en crosstrainer. Beide hele populaire cardioapparaten, maar welke is nou echt het beste? En welke past het best bij jou? Wij leggen het je uit in dit artikel. Lees je mee? Dan gaan we beginnen!

Wat is het verschil nu eigenlijk?

Alhoewel beide fitness apparaten in vrijwel elke sportschool te vinden zijn, verschillen de beide apparaten wel erg veel van elkaar. Wil je een keuze maken tussen één van deze apparaten? Dan is het dus zaak om eerst jouw voorkeuren en wensen in kaart te brengen. Wat de verschillen zijn tussen deze twee machines gaan we je uitleggen. Allereerst is de manier van bewegen erg anders. Zo zit je bij een roeitrainer en heb je bij de crosstrainer een staande houding. Wil je een crosstrainer kopen? Kijk dan eens op de website van Fitvooralles.nl.

Bij een roeitrainer train je daarbij veel je bovenlichaam. Bij een crosstrainer is dit niet per se het geval. Vervolgens is het gebruiksgemak misschien nog een dingetje. Bij een crosstrainer kun je vrijwel direct beginnen. Bij een roeitrainer dien je eerst goed te zitten, je voeten vast te maken en vervolgens het niveau in te stellen. Zoals je ziet verschillen beide apparaten aardig wat van elkaar. Wil je een roeitrainer kopen of toch een crosstrainer? Hieronder leggen wij de voordelen uit van elk apparaat.

Voordelen van een roeitrainer

 • Meer gebruik van kracht
 • Intensief
 • Volledig lichaam
 • Lage blessuregevoeligheid

Voordelen van een crosstrainer

 • Volledig lichaam
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Makkelijk thuis te gebruiken
 • Lage blessuregevoeligheid
Wat is de beste fiets GPS?

Wat is de beste fiets GPS?

Wil je zonder zorgen lekker fietsen? Met een goede fiets GPS worden je fietstochten naast een stuk leuker, ook nog eens veel veiliger en overzichtelijker. Het beginpunt en eindpunt is duidelijk en de rit is voor jou uitgestippeld. Je weet precies waar je dus bent en waar je heen moet. Dit zorgt voor enorm veel rust, waardoor jij heerlijk van je fietstocht kunt genieten! Maar goed, niet elke fiets GPS is hetzelfde. De ene werkt dan ook net wat beter dan de ander. Ben je op zoek naar een betrouwbare fietsnavigatie die je volledig kunt vertrouwen? In dit artikel behandelen wij de beste fietsnavigatie voor jouw fietstochten. Lees je mee?

Wat is een fietsnavigatie?

Maar eerst, wat is een fietsnavigatie nu precies? Dat gaan we je even snel uitleggen. Net zoals we op onze telefoon Google Maps hebben, in onze auto’s vroeger de TomTom’s hadden en we tegenwoordig zelfs ingebouwde navigatiesystemen hebben in onze auto’s, hebben we voor fietsen fietscomputers met GPS. Wanneer je aan het fietsen bent zit je namelijk niet te wachten om telkens op je mobiel te moeten kijken voor de route. Een fietsnavigatie kun je dus vergelijken met een TomTom. Je monteert ‘m vast op je stuur en voilà, je komt veilig van A naar B.

De beste fiets GPS: top 5

Goed, het is dan nu tijd om de beste fiets GPS te behandelen. Zoals je misschien kunt begrijpen bestaat er niet per se iets als de beste fiets GPS, dit is natuurlijk geheel persoonlijk en afhankelijk van je wensen en bijvoorbeeld budget. Toch hebben wij geprobeerd om tot een eerlijk oordeel te kopen. Hieronder onze conclusie:

 • Als beste uit de test is de Garmin Edge 1030 Plus gekomen
 • Ben je op zoek naar een betaalbare optie? Bekijk dan de Bryton Rider 750
 • Kwaliteit en stijl? Dan kies je voor de Wahoo ELEMNT Roam

Met je fiets op reis?

Ga je met je fiets op reis, maar heb je nog geen fietsendrager? Bekijk dan hier de beste fietsendragers. Op deze pagina vind je een eerlijke en onafhankelijke fietsendrager test.