Ongeveer 2,5 miljoen toeristen komen naar de stad Hilton Head in Beaufort County, South Carolina. De toeristische sector is een van de belangrijkste inkomstenbronnen van het gebied. Hilton Head Island is een van de beste vakantiebestemmingen, niet alleen vanwege het adembenemende landschap, maar ook vanwege de comfortabele temperatuur, die ongeveer 70 graden Fahrenheit is.

Hilton Head, het tweede grootste barrière-eiland langs de oostkust van de Verenigde Staten, is ook beroemd om het prestigieuze Heritage Classic Golf Championship en Celebrity Golf Tournament, dat het toerisme op het eiland verder stimuleert.

Uitgaven een vakantie in Hilton Head zal zeker een aangename ervaring. U deelnemen aan een breed scala aan activiteiten tijdens uw verblijf op het eiland, van zwemmen, sight-seeing, natuur-struikelen, en kajakken om te vissen, varen, golfen, en winkelen.

Een van de meest populaire activiteiten in Hilton Head is fietsen. In de stad vindt u kilometers aan paden die het best per fiets kunnen worden verkend. Met deze wegen en paden u de natuur herontdekken terwijl u naar de meest spectaculaire bezienswaardigheden leidt.

Bij eb is het mogelijk om met je fiets over het strand te fietsen. Het zand is vrij compact en u zult in staat zijn om te genieten van de rustgevende bezienswaardigheden en geluiden van de oceaan en de vogels zweven boven het kristalheldere water.

U hoeft niet uw eigen fiets als je op een Hilton Head vakantie gaan. Er zijn evenveel fietsen te huur als er huizen, hotels en villa’s te huur zijn. Er zijn allerlei fietsen en fietsaccessoires voor zowel volwassenen als kinderen. Andere beschikbare transporten zijn karren voor kinderen, fietsen met kinderzitjes en driewielers.