Fietstochten is een geweldige manier om de wereld of zelfs je eigen land te zien. Het biedt geweldige oefening, frisse lucht, prachtige landschappen en je ontmoet prachtige mensen langs de weg. Dus als je een fietser op elk niveau wat is het stoppen van je van genieten van fietstochten?

Niemand om mee te reizen tijdens het fietsen

Ik behoor tot een lokale wielerclub en voor mijn eerste fietstocht heb ik net in de clubnieuwsbrief geadverteerd dat ik op zoek was naar mensen om te gaan fietsen in Europa en drie anderen voegden zich bij mij. Daarna is het nooit een probleem geweest als mensen hebben gehoord van de verhalen van wat leuk we hadden en nu benaderen mij om onze kleine groep te sluiten.

In de meeste Amerikaanse staten en delen van Canada, vindt u groepsritten met 300 tot 2000 fietsers met de routes allemaal georganiseerd. Accommodatie is meestal kamperen buiten, in een sportschool, of met behulp van lokale motels. Deze ritten die routeplanning, aanpassing, sommige maaltijd, wat vermaak, en ritsteun omvatten zijn over het algemeen zeer goedkoop. Ik sloot me aan bij een tour als we Wisconsin samen ontdekt en ontmoetten veel andere fietsers.

Een derde optie is om deel te nemen aan reizen uitgevoerd door avontuurlijke reisorganisaties die ook de routes, accommodatie, ride support, sommige maaltijden, een gids en soms zelfs een fiets leveren. Deze ritten kunnen variƫren van 1 tot 3 weken en variƫren in prijs.

Je hebt een toerfiets of een racefiets met rekken nodig. Als u niet beschikt over een touring fietsen zijn beschikbaar in veel bestemmingen. Bijvoorbeeld, mijn vrienden en ik huurden toerfietsen in Interlaken, Zwitserland die de fiets slot en rekken inbegrepen. We waren in staat om een eenrichtingsverkeer te volgen en vertrekken onze fietsen 10 dagen later op een andere bestemming. Als u geen fietstassen (fietstassen) hebt, u ze online of in een fietsenwinkel kopen.